Златко Ориѓански – Азвбука ,,ОГНЕНИ ЈАЗИЦИ ,,-2013

Oкт 8, 2013

cats1Режија : Слободна Унковски

cats2Текст – Горан Стефановски

catsМузика – Златко Ориѓански

Драмски театар Скопје  2013

Играат — Драган Спасов – Дац, зоран Љутоков, Благој Веселинив, Сања Арсовска, Соња Стамболџиеска, Диме Илиев, Игор Ангелов, Билјана Драгичевиќ Пројковска, Филип Трајковиќ
клариент Благојче Трајковски
виолинаа – Илија Филиповски
цртежи – Алекксандар Гулевски