Актерот Борис Чоревски е добитник на наградата за животно дело на 55 -тиот Мтф ,,Војдан Чернодрински” во Прилеп

Актерот Борис Чоревски или нашиот Чоре, годинава е добитник на наградата за животно дело на 55 -тиот Мтф ,,Војдан Чернодрински” во Прилеп.Честитки за наградата која значи заокружување на едно долгогодишно театарско творештво!