„Гола месечина“- фестивал на комедијата ,ќе се одржи од 15 до 19 Септември

„Театар Комедија“ и Општина Аеродром и оваа година со заеднички сили го организираат фестивалот „Гола месечинa“, кој ќе се одржи од 15 до 19 септември во спортскиот центар Ново Лисиче.