ФЕСТИВАЛ НА БАЛКАНСКАТА НЕЗАВИСНА ТЕАТАРСКА СЦЕНА – ПРОВОКАЦИЈА – 27.08/01.09 2021

фестивалот кој е во организација на ПРОВОКАЦИЈА. 28.08- 01.09 на отворено зад кулите во Железара кај цркавата СРЕТЕНИЕ ГОСПОДОВО.

Програмата можете да ај видите во видео пораката

ПЕТОК ВО 20:00 на 27.8 петок

„Каква ти је жена такав ти је живот“ со ДРАГАН МАРИНКОВИЌ – МАЦА

Парк-шума Гази Баба