Студио за актерска игра Прва проба

🎈🎈🎈 ПРВА ПРОБА🎈🎈🎈

📢студио за актерска игра📢

🕐Од 1ви февруари 2021 почнуваме со часови!🤩

🕐Секој понеделник и четврток

🟢Стекнување на вештина за сценски говор

🟢Правилен говор и дикција

🟢Ослободување од трема

🟢Самодисциплина

🟢Развивање на фантазијата

🟢Многу забава и дружење

Подетални информации и пријавување на:📱 071279039📧 studioprvaproba@gmail.com

ВАЖНО: Бројот на места е ограничен и часовите се одржуваат според сите пропишани мерки и протоколи!

Се гледаме на ПРВА ПРОБА!📣