ОБЛАК ВО МАЛА КУТИЈА

Претстава за бебиња и мали деца (1 +)

НУ Театар за деца и младинци, Скопје

Декември, 2020 г.

Режија : Бојана Лазиќ

Сценографија и костим: Бранислав Станковиќ

Композитор : Владимир Пејковиќ

Сценски движења : Дамјан Кецојевиќ

Асистент сценограф: Кирил Василев

Играат:

Симона Спировска

Наташа Петровиќ

Ненад Митевски

Никола Наковски

Инспициент: Ѓуро Дракулоски

Изработка на костим : Љубица Велкова

Изработка на реквизита : Бранкица Јордановска

Дизајн на плакат и брошура: Бранислав Станковиќ

Фотографии на рекламен и видео материјал : Драгољуб Николовски

Тон мајстор : Ангеле Насковски

Светло мајстор : Оливер Ставрев

Декоратери : Јовица Видески, Бујамин Селими и Мирсат Камбери