„Тетовирани души“ во Струмица/ ПРЕМИЕРА-ЧЕТВРТОК

ПРЕДПРЕМИЕРА— СРЕДА,21.10.20 г

ПРЕМИЕРА-ЧЕТВРТОК,22.10.20 г.- ПЕТОК,

23.10.20 г.- САБОТА,24.10.20 г. —Почеток на претставите во 20 часот.

Теровирани души на Горан Стефановски ќе си добие премиера о Четврток. Во Струмичкиот театар „Антон Панов“