Драмски театар Скопје: Информација за прикажување на онлајн претстави

Почитувани,

Утревечер (петок, 22.5.2020) со почеток во 20:00 часот, на Јутјуб каналот на Драмски театар Скопје 

ќе можете да ја видите претставата 

Беличанец и Сапсов „ Грев или шприцер “

„Грев или шприцер“ од Сашко Насев, во режија на Деан Дамјановски.

За сабота (23.5) во 19:00 часот ќе емитуваме претстава за младите „Капетанот Џон Пиплфокс“ по текст на Душан Радовиќ, а во режија на Коле Ангеловски.

Со почит,