Театар Првокација ве провоцира со успешни бројки. Браво!

Во изминатата сезона (од јануари до декември 2019) Театар Провокација низ републикава има изведено вкупно:  64 претстави (за деца и возрасни) и истите беа проследени од вкупно:  11.697 гледачи (деца и возрасни).

Станува збор за вечерните претстави „Првин ќе ме земеш после ќе ме…“ и „Скандал“ како  и претставите за деца „Зеленковци“ и „Како ли да го задржам Дедо Мраз кај нас?!!!“.

             Продуцирањето на претставите на Театар Провокација во тековната 2019 г. беше остварено од сопствени средства и по пат на обезбедување на спонзорства.       

             Во сезоната – 2020, предвидени се премиери на две вечерни претстави  и две претстави за најмладата публика.

              Од Јанури 2020 стартуваше и веб-страницата на театарот  teatarprovokacija.mk,  на која можете да го видите репертоарот и дознаете многу повеќе за овој приватен театар. 

Фев.17Ме интересираСкандал

Пон. 20:00 · NU Teatar Komedija · SkopjeТи се допаѓа TEATAR PROVOKACIJA

март9Ме интересираПрвин ќе ме земеш после ќе ме

Пон. 20:00 · TEATAR PROVOKACIJA · SkopjeТи се допаѓа TEATAR PROVOKACIJA

Можете да ја посетите нивната веб страна за сите информации:                                                       
http://teatarprovokacija.mk/