Премиера „Пантаглез“ 16 овој месец режија Милчин

„Пантаглез“ чиј автор е Мишел де Гелдерод, во режија на Владимир Милчин. Премиерата на оваа претставата е закажана за 16.11.2019 година (сабота) на малата сцена на Драмски театарсо почеток во 20:00 часот.

Во претставата учествуваат: Зоран Љутков, Соња Стамболџиоска, Стефан Вујисиќ, Димитрија Доксевски, Златко Митрески, Александар Степанулески, Дамјан Цветановски, Лазе Манасковски, Игор Георгиев, Предраг Павловски, Филип Трајковиќ, Жарко Јовановиќ, Симон Манасковски, Стефан Петровски и Никола Ристевски