Премиера – 25.07 „Бог на масакрот „ Турски театар

Затвораме сезона на 25.07. Четврток во 20ч Турски театар ( во Театар Комедија )
Премиера”Бог на масакрот”

Автор: Јасмина РЕЗА

Режија: Билге ЕМИН

Сценографија: Татјана БЛАЖЕВСКА ХРИСТОСКА  

Костимографија: Марија ПУПУЧЕВСКА

Асистент на режија: Џенап САМЕТ

Улогите ги толкуваат:

Сузан АКБЕЛГЕ

Џенап САМЕТ

Филиз АХМЕТ

Селпин КЕРИМ