театар Комедија ,,ЖЕНИ ПРЕД НЕРВЕН СЛОМ“ ПРЕМИЕРА: 14 мај (вторник)

Режија: Иван Лео Лемо
Кореографија: Лео Мујиќ
Костимографија: Мирјана Загорец
Сценографија: Весна Режиќ
Музика: Звонимир Дуспер – Дус

ИГРААТ:
Марина Поп Панкова
Ева Скендеровска
Кристина Ласовска
Жаклина Стевковска
Миа Кантарџиева
Жарко Димоски
Илија Илиоски
Едмонд Сотир
Дритон Вејсели
Александар Вељановски
Тони Денковски
Тино Костадиновски
Ема Давчева