Наумоска Ангела актерка

 

Во прво лице

Пријателите, да се пофалам , ги имам во изобилие

1.За себе: Сé уште само своја

 1. За љубовта : Потешко се живее без воздух
 2. За животот : Игра, забава, насмевка
 3. За театарот : Авантура
 4. За доброто : Да го има за сите
 5. За злото : Безидејно
 6. За непријателите : Свои на своето
 7. За пријателите : Да се пофалам , ги имам во изобилие
 8. За глумата во животот : Нека кажат професионалците
 9. За сценската прашина : Алергија
 10. За колегите : Тука се. И кога треба и кога не треба
 11. За неодиграните улоги : Не се брзам никаде
 12. За идејата : Ако не е добра, не ја прави
 13. За сонот : Еден сон – Една желба
 14. За јавето : Повеќе соништа
 15. За виното : А пивото?
 16. За семејството : Сигурно место
 17. За крај: Ајде од ново