Ана Бебиќ актерка

 

Театарот – Замок од Бајки

 

1-За себе: -I am half child half ancient( Quote by Bjork со што многу се истоветувам)

2 –За Љубовта: Amor Vincit Omnia

3 За животот: Само храбро во одуките никогаш не е доцна да си го оствариме сонот

4- За театарот:  Замок од бајка во кој се случуваат разни магии и се создава свет.

5- За доброто: Да го надвладее злото!

6-За злото: Ме натажува

7-За непријателите: На крајот на денот секој треба мирно да спие

8- За пријателите: Неимерно сум среќа што постојат во мојот живот

9-За глумата во животот:  Не ја сакам ама воопшто и сакам да научам лесно да ја препознаам

10-За сценската прасина: Сакам вецно да ја вдисувам

11-За колегите: Огромна инспирација многумина од нив .И кога би си давале подршка едни на други, се ќе биди возмозно .

12-За идејата:  Само да ја има. Со неа поцнува се!

13-За сонот: Битно е да сонуваме: Тоа знаци дека постоиме!

14 -За јавето: Да ми се оствари сонот во јавето, ако не пак ќе си бегам во сонот

15 За виното–УФФ ке кажам само една semi sweet red wine  е најдобар антидепресив

16- За семејството: Најблиски пријатели

17-Крај:  Од срце ви благодарам на прашањта