ПАСИЈА ПО БИБИ на нашиот Петар Милошевски на МОТ

Петар Милошевски

25.09.22:30 КИНО КУЛТУРА

The Passion according to BIBI

PETAR MILOSHEVSKI, London UNITED KINGDOM

Ова е БИБИ.
Најновиот 1N5TA-5EX робот.
Луѓето ја изгубија идејата за несебично да го понудат своето тело. Затоа ја измисливме иднината на сексот.
БИБИ учи работи за вас. БИБИ се смее, намигнува и се мурти. Го памети вашиот роденден, што сакате да јадете и пиете, имињата на вашите родители. Може да одржи разговор за музика, филмови, книги, кажува шеги, ги цитира Шекспир и Чехов. И, се разбира, БИБИ ќе има секс со вас кога и да посакате.
Без разлика на вашата сексуалност или пол, со БИБИ покрај вас, никогаш повеќе нема да се чувствувате неисполнети.
„Пасија по БИБИI” на премиерата на овогодишниот Camden Fringe Festival во Лондон беше селектирана во топ 10 претстави според Time Out London и London’s Evening Standard.

Времетраење/Duration: 57’
Jазик/Language: англиски  јазик / English language
обезбеден превод на македонски јазик