ТРИУМФ НА ТДМ – Скопје со „ТОБИ“ – Подгорица ЦГ

 НА ФЕСТИВАЛОТ ВО ПОДГОРИЦА. ОСВОИВ ПЕТ НАГРАДИ:

1.ГРАН ПРИ за најдобра претстава
2. Награда за НАЈДОБРА РЕЖИЈА, за Драгослав Тодоровиќ
3. Награда за актерско мајсторство за Марија Ѓорѓијовска 
4. Награда за најдобро техничко-естетско решение на кукли, за Ирина Сомборац 
5. Награда за најдобра претстава од ДЕТСКОТО ЖИРИ НА ФЕСТИВАЛОТ.
Браво за целата екипа од претставата „ТОБИ“.

Следна дестинација: „ТОБИ“ на Фестивалот во Суботиц1. а. А од 20 септември, се гледаме во салонот на ТДМ.