ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА “ВО ЧЕТИРИ ОЧИ“ НА МТФ “ ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ “ ПРИЛЕП

 

13.06.2018 год ВО 12,ООЧ НА ПЛАДНЕ.

ПРОМОЦИЈАТА ЌЕ Е ВО СКЛОП НА МТФ “ ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ “ ПРИЛЕП
ВО ФОЕТО НА ДОМОТ НА КУЛТУРАТА.

13.06.2018 год ВО 12,ООЧ НА ПЛАДНЕ.
ВО КНИГАТА СЕ СОДРЖАНИТЕ МНОГУТЕ РАЗГОВОРИ “ВО ЧЕТИРИ ОЧИ“ НА МНОГУТЕ ДОБИТНИЦИ НА НАГРАДИТЕ ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО НА ОВОЈ ФЕСТИВАЛ.
ПОКАНЕТИ СИТЕ!!!
НОВАТА КНИГА НА БОРЧЕ ГРОЗДАНОВ “ ВО ЧЕТИРИ ОЧИ “ доајени ( е поднаслов) ИНТЕРВЈУА СО НАШИТЕ И СТРАНСКИ ЛИКОВИ КОИ ОСТАВИЛЕ И СЕУШТЕ ОСТАВААТ ПЕЧАТ ВРЗ ГРАДЕЊЕТО НА ТЕАТАРСКАТА УМЕТНОСТ. НЕКОИ ЗА ЖАЛ НЕ СЕ ПОВЕЌЕ СО НАС, НО ОСТАНАА НИВНИТЕ ПОСЛЕДНИ ИНТЕРВЈУА ЗАПЕЧАТЕНИ ЗА СЕКОГАШ ПОМЕЃУ НАШИТЕ ОЧИ