Калина Наумовска актерка

 

Во прво лице

ЉУБОВТА НЕМА ДЕФИНИЦИЈА

 

1. . ЗА СЕБЕ Што? А,супер!

2. ЗА ЉУБОВТА Нема дефиниција

3. ЗА ЖИВОТОТ: Суров ко..

.4. ЗА ТЕАТАРОТ: ”Се најдобро”

5. ЗА ДОБРОТО Го има?

6. ЗА ЗЛОТО Го нема?

7. . ЗА НЕПРИЈАТЕЛИТЕ Држи ги што поблиску, за пријателите:

– А, ПРИЈАТЕЛИТЕ? Тука се

8. ЗА ГЛУМАТА ВО ЖИВОТОТ Се глуми

9. . ЗА СЦЕНСКАТА ПРАШИНА Киваш

10. . ЗА КОЛЕГИТЕ АУУУ…

11. ЗА НЕОДИГРАНИТЕ УЛОГИ Ќе се одиграат?

12. ЗА ИДЕЈАТА Која идеја?

13. ЗА СОНОТ Сонувам

14. ЗА ЈАВЕТО Го живеам

15. ЗА ВИНОТО Не пијам

16 ЗА СЕМЕЈСТВОТО.Љубов

17. ЗА КРАЈ КРАЈ Ве сакам и гушкам!!