“ СМРТТА НА ДАНТОН “ низ фотки Премиера на 24.05.2018 година

 

VDEKJA E DANTONIT СМРТТА НА ДАНТОН DANTON’S DEATH во Албански театар Скопје

фотографиите ги направи Драган Гајиќ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *