Што е KREATIV?

 

Kreativ е едукативен центар во кој Вашето дете може да учи актерство и други краеативни уметнички активности, со извонредни педагози и професионалци кои ќе го извлечат максималниот потенцијал од Вашето дете.

Покрај индивидуалната настава, децата имаат можност да се забавуваат колективно во драмско студио, но и во балетско студио, детското хорче “Фалсето“, како и во голем број заеднички проекти.

Програмата за актерство во драмското студио е наменето за деца од 5-15 години, и ги охрабрува децата да се изразат креативно и со самодоверба. Покрај основните актерски вештини, преку серија на вежби и етиди децата ќе имаат можност да ги совладуваат импровизациски техники, сценски навики, физички експресии дизајнирани да создадат пасија за актерство за целиот нивен живот.

Часовите ги одржуваат нашите еминентни актери

 

Дејан Лилиќ                            Снежана Конеска Руси

 

http://www.kreativ.mk/dramskostudio/

Часовите се одржуваат два пати неделно во среда и сабота и траат по 1 час и 30 минути

Во секое време можат да се запишат нови дечиња за било која настава.

https://www.facebook.com/keckreativ/

http://www.kreativ.mk/