” ТОАЛЕТ ЗА ДАМИ ” – премиера Велес низ слики

 

Нова премиера на Театар “Јордан Х.К-Џинот”, Велес
“ТОАЛЕТ ЗА ДАМИ”
од Родолфо Сантана 26.1.’17 Петок
Режија: Деан Дамјановски
Адаптација на текст и драматургија: Сашо Димоски 
Превод на текст: Лале Стефкова
Сценографија: Филип Коруновски
Костимографија: Катерина Чукниева
Музички соработник: Сашко Костов
Настапуваат: Кица Ивковска, Васил Зафирчев, Ирена Илиевска, Кети Борисовска, Маја Љутков, Талија Настова, Марија Стефановска, Зорица Панчиќ, Весна Димитровска, Драгана Босниќ, Слободанка Чичевска и Александар Велјановски