Театар Комедија – 2017 година сработено

  • 31.01.2017 „Трудна приказна“ -Благица Секулоска; Режија: Лидија Дедовиќ
  • 27 03.2017 „Сон на летната ноќ“- Вилијам Шекспир; Режија: Андреј Цветановски.
  • 09.2017 „Дони Дарк“, – Режија : Роберт Ристов
  • 07.10.2017 „Мечка“ –А.П.Чехов; Режија: Димче Николовски- Димса
  • 14.11.2017 „Бракот е брак“, – Режија: Теа Беговска
  • 27.12.2017 „Жена ми се вика Борис“ – Рафи Шарт; Режија Синиша Ефтимов