Театар „ Јордан Х.К-Џинот “ Велес со претставата „Синиот портокал“

 

Го поддржува проектот „ Гуш и Бац “

Имено, средствата собрани од продажбата на влезниците за претставата „Синиот портокал“ која ќе биде одиграна во петок,

на 22-ри декември со почеток од 20 часот, ќе бидат наменети за реедукација (дефектолог, логопед и сензорна терапија) на деца со Аутизам чии родители имаат потешкотии да го обезбедат тоа.