Пројковски со премиера денес во Истанбул

 

Истанбулски државен театар
премиера 17.10.2017

“ Ромео и Јулија “ В. Шекспир
режија на Дејан Пројковски

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *