Сања Русеска актерка

 

Во прво лице

Најголемите непријатели сме си самите на себе

1. ЗА СЕБЕ: Креирам.

2 . ЗА ЉУБОВТА: Највисоката вибрација.

3. ЗА ЖИВОТОТ: Животот е прекрасен.

4. ЗА ТЕАТАРОТ: Магија.

5. ЗА ДОБРОТО: Да го шириме.

6. ЗА ЗЛОТО: Ниски вибрации.

7. ЗА НЕПРИЈАТЕЛИТЕ: Најголемите непријатели сме си самите на себе.

– А, ПРИЈАТЕЛИТЕ? – Богатство.

8. ЗА ГЛУМАТА ВО ЖИВОТОТ : Одбранбен механизам.

9. ЗА СЦЕНСКАТА ПРАШИНА: Tinker Bell.

10. ЗА КОЛЕГИТЕ: Второ семејство.

11. ЗА НЕОДИГРАНИТЕ УЛОГИ: Доаѓаат.

12 . ЗА ИДЕЈАТА: Почеток .

13. ЗА СОНОТ: Надреализам.

14. ЗА ЈАВЕТО: Широко отворени очи.

15. ЗА ВИНОТО: Романтика.

– ЗА ТАНЦОТ: Поезија во движење.

16. ЗА СЕМЕЈСТВОТО: Моето СЕ!

17. ЗА КРАЈ: Ви благодарам.