Зоран Иваноски – актер

ТЕАТАРОТ – Професија ….На 2ро место… 🙂

1. ЗА СЕБЕ Не се зборува за себе.. другите треба да кажат..

2 . ЗА ЉУБОВТА: Не си човек без неа

2. ЗА ЖИВОТОТ: Нема реприза

3. ЗА ТЕАТАРОТ: Професија ….На 2ро место… J

4. ЗА ДОБРОТО Се помалку и помалку го има

5. ЗА ЗЛОТО Се повеќе и повеќе го има

6. ЗА НЕПРИЈАТЕЛИТЕ Копита со кои не треба да се занимаваме ха ха ха

– А, ПРИЈАТЕЛИТЕ? Пресреќен сум што ги имам

7. ЗА ГЛУМАТА ВО ЖИВОТОТ Одвратна

8. ЗА СЦЕНСКАТА ПРАШИНА Не треба да ја има… нека си ја извадат платата тие што треба да ја исчистат J

9. ЗА КОЛЕГИТЕ Без нив ништо си на сцената

10. ЗА НЕОДИГРАНИТЕ УЛОГИ Ќе ги одиграм…. ако не ги одбијам J

12 . ЗА ИДЕЈАТА Ако имаш идеја, имаш цел и ја остваруваш (ова е одговор од жена ми, J се сложувам, фала Дани)

13. ЗА СОНОТ Го живеам

14. ЗА ЈАВЕТО Тоа е …

15. ЗА ВИНОТО Не пијам вино

16. ЗА СЕМЕЈСТВОТО СЕ НА СВЕТОТ ..ЖИВОТ… ИЗВОР НА ЕНЕРГИЈА.. ПРИЧИНА ЗА СЕ !

17. ЗА КРАЈ Нема крај

18. За Моторите +299км/х….СТРАСТ..ПОТРЕБА…. НАЈДОБРАТА ДРОГА НА ЦЕЛ СВЕТ … АДРЕНАЛИН…МНОГУУУУ АДРЕНАЛИННН….ПРЕДИЗВИК… ЕЛИКСИР НА МЛАДОСТА ….ЕДНОСТАВНО БРЗИНАТА МЕ ИСПОЛНУВА МЕ ДРЖИ ВО ЖИВОТ…. (ТЕШКО ДА СЕ ОБЈАСНИ А УШТЕ ПОТЕШКО ДА МЕ СВАТИТЕ J ха ха ха ха)

НА 1во МЕСТО ПРЕД ТЕАТАРОТ, А ДАЛЕКУ ПОСЛЕ ЛУКА И ДАНИ