Среќна 500 – ка

Почитувани

Саканици и вљубеници на театарот, со голема радсот и чест ве информираме и обајавуаме дека нашето и ваше театaрче вo овоj момет ја објави со својата 500 та поставка, на просторoт во кој и за кој се радуваме сите ние!

Ви благодариме на посветеноста и посетеноста, но и на сите оние кои директно и индиректно учествуваат и ќе учествуваат, во сегашните, но и во идните пројави на овој наш простор.

Со надеж дека оваа бројка константно ќе расте и на Нашето Театарче ќе му се радуваме долго Ве поздравуваме!!!!

ваше Театарче