Наградите од фестивалот ” Осмјех Сарајева” во Скопје

 

” ИМЕ ” – Театар Комедија
Се врати со ДВЕ НАГРАДИ од фестивалот во Сараево

На меѓународнит фестивал на комедијата” Осмјех Сарајева” 2017 година. во конкуренција, на многуте театари од земјите во регионов, и оваа година Македонија учествуваше нашиот  Театар Комедија со претставата “Име” освои 2 награди:
-Гран При за Најдобра претстава на фестивалот и
-Награда за најдобра машка улога за Атанас Атанасовски
Со ова уште еднаш покажа дека претставите кои ги создава ” Театар Комедија” се на самиот врв во регионот!