Соња Стамболџиоска = актерка

 

Во прво лице

СЦЕНСКАТА ПРАШИНА Е АЛЕРГИЧНА НА МЕНЕ!

Maj 16, 2017

 1. ЗА  СЕБЕ: Види фотос.
 2. ЗА ЉУБОВТА: Најдосадната работа на светот.
 3. ЗА ЖИВОТОТ: Нек оди нек се лечи.
 4. ЗА ТЕАТАРОТ: Несакана опсесија.
 5. ЗА ДОБРОТО: Нека постои и нека трепка.
 6. ЗА ЗЛОТО: Alt F4
 7. ЗА НЕПРИЈАТЕЛИТЕ: Мислам дека имам само замислени.

 – А, ПРИЈАТЕЛИТЕ? – Да не постоеја ќе ги измислев.

 1. ЗА ГЛУМАТА ВО ЖИВОТОТ: Златна малина.
 2. ЗА СЦЕНСКАТА ПРАШИНА: Алергична е на мене.
 3. ЗА КОЛЕГИТЕ: Професионална деформација.
 4. ЗА НЕОДИГРАНИТЕ УЛОГИ: Нека му ја мислат! Само ако им дојдам!
 5. ЗА ИДЕЈАТА: Кафана.
 6. ЗА СОНОТ: Preferred reality.
 7. ЗА ЈАВЕТО: Изреализирали се?
 8. ЗА ВИНОТО: Фурнарини и сирење во кора.
 9. ЗА СЕМЕЈСТВОТО: Непрофесионална формација.
 10. ЗА КРАЈ: Одјавна шпица со грешки од снимањето.