АЛЕКСАНДАР Степанулески актер

Во прво лице

НЕПРИЈАТЕЛИТЕ …Дај боже да знам кои ми се…!

1. ЗА СЕБЕ ….Не сакам да зборувам за себе, подобро другите за мене, ама јас да не сум присутен хахаха
2 . ЗА ЉУБОВТА: Без неа не можеме, со неа не знаеме !
3. ЗА ЖИВОТОТ: Животот е она што поминува покрај нас додека ние го планираме…
4. ЗА ТЕАТАРОТ: !!!!!!!!!!
5. ЗА ДОБРОТО… Се најдобро !
6. ЗА ЗЛОТО ….Исто така !
7. ЗА НЕПРИЈАТЕЛИТЕ …Дај боже да знам кои ми се…! (инаку многу ги почитувам)
– А, ПРИЈАТЕЛИТЕ?…Да ми поживеат !
8. ЗА ГЛУМАТА ВО ЖИВОТОТ ….Ја има !
9. ЗА СЦЕНСКАТА ПРАШИНА …Кога прв пат влегов во театар во Прилеп…Таа ме зафркна аххах
10. ЗА КОЛЕГИТЕ …Делиме исти соништа!
11. ЗА НЕОДИГРАНИТЕ УЛОГИ….Ќе ги одиграм ! хаха
12 . ЗА ИДЕЈАТА…Концепт, тема, ИДЕЈА, парчиња, задачи, намери, односи итн.
13. ЗА СОНОТ…Ни ја дава можноста бесплатно да го тренираме лудилото !
14. ЗА ЈАВЕТО…Јаве ко јаве – ХАОС
15. ЗА ВИНОТО…Го обожавам Црвеното домашно од дедо ми !
16. ЗА СЕМЕЈСТВОТО…Собир од емоционални суштества што мора да те трпи!
17. ЗА КРАЈ…Пак од почеток…и пак…и пак… !!!!