Марко Трајковиќ- актер

ЗА СЕМЕЈСТВОТО – СЕ!

1. ЗА СЕБЕ: Дилетант во душа
2 . ЗА ЉУБОВТА: Константно потребна, главна мотивација
3. ЗА ЖИВОТОТ: Понекогаш убав, понекогаш грд
4. ЗА ТЕАТАРОТ: Втор дом
5. ЗА ДОБРОТО: Потребно
6. ЗА ЗЛОТО: Исто потребно
7. ЗА НЕПРИЈАТЕЛИТЕ: Дрзжи ги близу и под око
– А, ПРИЈАТЕЛИТЕ? Што подалеку 🙂
8. ЗА ГЛУМАТА ВО ЖИВОТОТ: Никогаш не престанува
9. ЗА СЦЕНСКАТА ПРАШИНА: Многу ја има, посебно во Кумановскиoт театар
10. ЗА КОЛЕГИТЕ: Ретко кои ми се допаѓаат приватно
11. ЗА НЕОДИГРАНИТЕ УЛОГИ: Ќе ги одиграм 🙂
12 . ЗА ИДЕЈАТА: Nо соммеnt
13. ЗА СОНОТ: Моментално Сузуки ГСЏ-Р 1000 2017 со Мото ГП фарба 🙂
14. ЗА ЈАВЕТО: И јавето е убаво 🙂
15. ЗА ВИНОТО: Не пијам алкохол
16. ЗА СЕМЕЈСТВОТО: – СЕ!
17. ЗА КРАЈ: – Тотално поинаков пра[алник од што сум навикнал и малку ми беШе теско да одговарам, но се снајдов. Поздрав