Љупчо Бреслиски 1962-2016

Почивај во мир Актеру.
Колегите од Н.У.Ц.К. Ацо Шопов Штип во среда на 18 Мај во народниот театар во Штип со почеток во 11ч ке го дадат последниот аплауз за нивниот колега.